×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тактическият калъф за смартфон е иновативен и изключително функционален аксесоар, предназначен да осигури надеждна защита и практичност за вашия смартфон в различни ситуации. Този калъф е проектиран със специално внимание към детайлите, с цел да задоволи нуждите на активни хора, пътешественици, спортисти и всички, които изискват здравина и издръжливост от своя телефонен аксесоар.

Размер: 17 см X 3 см X 8,5 см

Един от ключовите аспекти на тактическия калъф е неговата изключителна издръжливост. Той е изработен от висококачествени материали, които предлагат съчетание от здравина и устойчивост на външни влияния като удари и надрасквания. Този калъф е специално проектиран да издържи на тежки условия и да предпази вашия смартфон от повреди, които могат да се случат при активен начин на живот или в авантюрни ситуации.

Тактическият калъф за смартфон е неотменен аксесоар за всички, които ценят защитата и функционалността на своите устройства. Той предлага надеждна защита и удобство на използване в един компактен и издръжлив дизайн. Независимо дали сте пътешественик, спортист или просто искате да осигурите максимална защита за своя смартфон, тактическият калъф е идеалният избор за вас.

Има го наличен във военно зелен и черен цвят.

Предлагаме и тактически раници за гърди, може да ги видите ТУК

Тактически калъф за смартфон, Военно зелен

  • Модел: Smart Holster R48
  • Наличност: В наличност
  • 20.00лв.
  • 14.90лв.


Опции


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
Поло риза с бродерия Giraffe
Поло риза с бродерия Giraffe
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
5G Smart 4K Android кино проектор
Метална етажерка за обувки
Фитнес ръкавици за спорт
Мощен LED фенер Shustar S-445
Магнитен нивелир

Магнитен нивелир

7.90лв. 12.90лв.

Дамска чанта, Черен цвят
Supplied by WOODY.BG ® 2024