×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тактическият калъф за смартфон е иновативен и изключително функционален аксесоар, предназначен да осигури надеждна защита и практичност за вашия смартфон в различни ситуации. Този калъф е проектиран със специално внимание към детайлите, с цел да задоволи нуждите на активни хора, пътешественици, спортисти и всички, които изискват здравина и издръжливост от своя телефонен аксесоар.

Размер: 17 см X 3 см X 8,5 см

Един от ключовите аспекти на тактическия калъф е неговата изключителна издръжливост. Той е изработен от висококачествени материали, които предлагат съчетание от здравина и устойчивост на външни влияния като удари и надрасквания. Този калъф е специално проектиран да издържи на тежки условия и да предпази вашия смартфон от повреди, които могат да се случат при активен начин на живот или в авантюрни ситуации.

Тактическият калъф за смартфон е неотменен аксесоар за всички, които ценят защитата и функционалността на своите устройства. Той предлага надеждна защита и удобство на използване в един компактен и издръжлив дизайн. Независимо дали сте пътешественик, спортист или просто искате да осигурите максимална защита за своя смартфон, тактическият калъф е идеалният избор за вас.

Има го наличен във военно зелен и черен цвят.

Предлагаме и тактически раници за гърди, може да ги видите ТУК

Тактически калъф за смартфон, Военно зелен

  • Модел: Smart Holster R48
  • Наличност: В наличност
  • 20.00лв.
  • 14.90лв.


Опции


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
Поло риза с бродерия Giraffe
Поло риза с бродерия Giraffe
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
5G Smart 4K Android кино проектор
Електронен шублер

Електронен шублер

12.90лв. 20.00лв.

Метална етажерка за обувки
Фитнес ръкавици за спорт
Supplied by WOODY.BG ® 2024