×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тактически колан Hunter е подходящ за полицейски служители, военни или охранители, той е специализиран аксесоар, проектиран да отговаря на нуждите и изискванията на професионалисти, които извършват служебни дейности в областта на сигурността и правоприлагането. Този колан предлага не само практичност и удобство, но и гарантира носителят да бъде готов за действие във всяка ситуация.

Колана е изработен от висококачествени и здрави материали, които осигуряват надеждна издръжливост и устойчивост на ежедневна и интензивна употреба. Той е предназначен да издържа на значителни натоварвания и да осигури стабилно закрепване на различни аксесоари и снаряжение.

Особено важен е дизайнът на катарамата на колана, който осигурява здраво закрепване и лесно отстраняване на колана при нужда. Това позволява бърз достъп до снаряжението и лесно освобождаване в критични ситуации.

Униформеният колан е регулируем, което позволява на носителя да го настрои според своя размер и предпочитания. Това гарантира комфортно прилягане и подходящо закрепване на колана около талията. Регулирането на колана също така позволява носителят да го адаптира към различни типове униформи или снаряжение, което е важно за професионалистите, които са ангажирани в различни операции или среди.

Независимо дали сте полицай, военен или охранител, униформеният колан е незаменим аксесоар, който ви дава готовност и ефективност във всяка ситуация. Той ви помага да носите необходимите инструменти и снаряжение на подходящо място, осигурявайки ви бърз достъп и готовност за реакция при нужда. Униформеният колан е създаден, за да бъдете надеждни и ефективни в изпълнение на вашите служебни задължения и да ви помогне да се справите със задачите, пред които сте изправени.

Предлагаме и тактически калъфи за смартфон, може да ги видите ТУК

Тактически колан Hunter, Черен, Зелен, Khaki

  • Модел: Hunter-FX4
  • Наличност: В наличност
  • 19.80лв.
  • 12.90лв.


Опции


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Мощен LED фенер Shustar S-445
Магнитен нивелир

Магнитен нивелир

7.90лв. 12.90лв.

Дамска чанта, Черен цвят

Етикети: Тактически колан Hunter

Supplied by WOODY.BG ® 2024