Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тактически колан Hunter е подходящ за полицейски служители, военни или охранители, той е специализиран аксесоар, проектиран да отговаря на нуждите и изискванията на професионалисти, които извършват служебни дейности в областта на сигурността и правоприлагането. Този колан предлага не само практичност и удобство, но и гарантира носителят да бъде готов за действие във всяка ситуация.

Колана е изработен от висококачествени и здрави материали, които осигуряват надеждна издръжливост и устойчивост на ежедневна и интензивна употреба. Той е предназначен да издържа на значителни натоварвания и да осигури стабилно закрепване на различни аксесоари и снаряжение.

Особено важен е дизайнът на катарамата на колана, който осигурява здраво закрепване и лесно отстраняване на колана при нужда. Това позволява бърз достъп до снаряжението и лесно освобождаване в критични ситуации.

Униформеният колан е регулируем, което позволява на носителя да го настрои според своя размер и предпочитания. Това гарантира комфортно прилягане и подходящо закрепване на колана около талията. Регулирането на колана също така позволява носителят да го адаптира към различни типове униформи или снаряжение, което е важно за професионалистите, които са ангажирани в различни операции или среди.

Независимо дали сте полицай, военен или охранител, униформеният колан е незаменим аксесоар, който ви дава готовност и ефективност във всяка ситуация. Той ви помага да носите необходимите инструменти и снаряжение на подходящо място, осигурявайки ви бърз достъп и готовност за реакция при нужда. Униформеният колан е създаден, за да бъдете надеждни и ефективни в изпълнение на вашите служебни задължения и да ви помогне да се справите със задачите, пред които сте изправени.

Предлагаме и тактически калъфи за смартфон, може да ги видите ТУК

Тактически колан Hunter, Черен, Зелен, Khaki

  • Модел: Hunter-FX4
  • Наличност: В наличност
  • 19.80лв.
  • 14.90лв.


Опции


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
UV лампа за маникюр Sogeni M5 168W
UV лампа за маникюр SUN Y10 240W
UV лампа за маникюр 5XT Plus 168W
Портативен сешоар за коса
МАША ЗА КОСА ELITE HWS-1325
Сешоар за коса Rosberg, 2000W
Маша за коса Perfect Curl Pro
Маша за коса Salkom 120°C~232°C
Магнитен коректор за гръб
Supplied by WOODY.BG ® 2024