×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тактическият калъф за смартфон е иновативен и изключително функционален аксесоар, предназначен да осигури надеждна защита и практичност за вашия смартфон в различни ситуации. Този калъф е проектиран със специално внимание към детайлите, с цел да задоволи нуждите на активни хора, пътешественици, спортисти и всички, които изискват здравина и издръжливост от своя телефонен аксесоар.

Размер: 17 см X 3 см X 8,5 см

Един от ключовите аспекти на тактическия калъф е неговата изключителна издръжливост. Той е изработен от висококачествени материали, които предлагат съчетание от здравина и устойчивост на външни влияния като удари и надрасквания. Този калъф е специално проектиран да издържи на тежки условия и да предпази вашия смартфон от повреди, които могат да се случат при активен начин на живот или в авантюрни ситуации.

Тактическият калъф за смартфон е неотменен аксесоар за всички, които ценят защитата и функционалността на своите устройства. Той предлага надеждна защита и удобство на използване в един компактен и издръжлив дизайн. Независимо дали сте пътешественик, спортист или просто искате да осигурите максимална защита за своя смартфон, тактическият калъф е идеалният избор за вас.

Има го наличен във военно зелен и черен цвят.

Предлагаме и тактически раници за гърди, може да ги видите ТУК

Тактически калъф за смартфон

  • Модел: Smart Holster R49
  • Наличност: В наличност
  • 20.00лв.
  • 14.90лв.


Опции


Препоръчани продукти

UV лампа за маникюр Sogeni M5 168W
UV лампа за маникюр SUN Y10 240W
UV лампа за маникюр 5XT Plus 168W
Портативен сешоар за коса
МАША ЗА КОСА ELITE HWS-1325
Сешоар за коса Rosberg, 2000W
Маша за коса Perfect Curl Pro
Маша за коса Salkom 120°C~232°C
Магнитен коректор за гръб
Supplied by WOODY.BG ® 2024