×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тактическата чанта за колан DESERT е компактен и удобен аксесоар, предназначен да осигури практичност и функционалност на носителя си. Тази чанта е идеална за хора, които извършват професионални или спортни дейности и имат нужда от лесен достъп до важни предмети или снаряжение.

Чантата е изработена от издръжливи материали, които гарантират дълготрайна употреба и надеждна защита на съдържанието. Характеризира се с устойчивост на износване, здрави ципове и закопчалки, осигуряващи сигурно закрепване на съдържанието.

Тази чанта за колан е проектирана да бъде лека, компактна и удобна за носене. Тя се прикрепва към колана, осигурявайки свободно движение и лесен достъп до съдържанието. Разполага с отделения и джобове за организация на различни предмети и снаряжение като ключове, фенери, ножове, мобилни телефони и др.

Тактическата чанта за колан е многофункционална. Тя позволява бърз достъп до необходимите предмети, което е от съществено значение при оперативни ситуации или активни спортни дейности. Въпреки компактния си размер, тази чанта предлага достатъчно пространство за съхранение и организация на необходимите ви елементи.

Тактическата чанта за колан е незаменим аксесоар за професионалисти и спортисти, които имат нужда от организиране и бърз достъп до важни предмети или снаряжение по време на работа или тренировка. Тя ви осигурява практичност, удобство и надеждна защита на съдържанието, докато остава лека и функционална.

Размер: 19см X 13см X 5см

Има я налична в черен, пясъчно кафяв и военно зелен цвят.

***Допълнително предлагаме и два модела тактически колани:

  • Модел Hunter може да видите ТУК
  • Модел Legion може да видите ТУК

Тактическа чанта за колан DESERT

  • Модел: Desert-R8
  • Наличност: В наличност
  • 25.00лв.
  • 12.90лв.


Опции


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
Магнитна лента за китка
Електронен шублер

Електронен шублер

12.90лв. 20.00лв.

5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Supplied by WOODY.BG ® 2024