×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тактическата чанта за колан DESERT е компактен и удобен аксесоар, предназначен да осигури практичност и функционалност на носителя си. Тази чанта е идеална за хора, които извършват професионални или спортни дейности и имат нужда от лесен достъп до важни предмети или снаряжение.

Чантата е изработена от издръжливи материали, които гарантират дълготрайна употреба и надеждна защита на съдържанието. Характеризира се с устойчивост на износване, здрави ципове и закопчалки, осигуряващи сигурно закрепване на съдържанието.

Тази чанта за колан е проектирана да бъде лека, компактна и удобна за носене. Тя се прикрепва към колана, осигурявайки свободно движение и лесен достъп до съдържанието. Разполага с отделения и джобове за организация на различни предмети и снаряжение като ключове, фенери, ножове, мобилни телефони и др.

Тактическата чанта за колан е многофункционална. Тя позволява бърз достъп до необходимите предмети, което е от съществено значение при оперативни ситуации или активни спортни дейности. Въпреки компактния си размер, тази чанта предлага достатъчно пространство за съхранение и организация на необходимите ви елементи.

Тактическата чанта за колан е незаменим аксесоар за професионалисти и спортисти, които имат нужда от организиране и бърз достъп до важни предмети или снаряжение по време на работа или тренировка. Тя ви осигурява практичност, удобство и надеждна защита на съдържанието, докато остава лека и функционална.

Размер: 19см X 13см X 5см

Има я налична в черен, пясъчно кафяв и военно зелен цвят.

***Допълнително предлагаме и два модела тактически колани:

  • Модел Hunter може да видите ТУК
  • Модел Legion може да видите ТУК

Тактическа чанта за колан DESERT

  • Модел: Desert-R8
  • Наличност: В наличност
  • 25.00лв.
  • 12.90лв.


Опции


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Мощен LED фенер Shustar S-445
Магнитен нивелир

Магнитен нивелир

7.90лв. 12.90лв.

Дамска чанта, Черен цвят
Supplied by WOODY.BG ® 2024