×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тактическата раница за гърди и гръб е многофункционален продукт, предназначен да отговори на изискванията на хора, които търсят практичност, маневреност и удобство при носене на своите вещи. Тази раница се отличава със своя иновативен дизайн, специално разработен за ежедневно носене или за активни дейности на открито.

Тактическата раница е изработена от висококачествени и здрави материали, които осигуряват издръжливост и устойчивост на външни влияния.

Раницата предлага голямо разнообразие от отделения и джобове, които ви позволяват да организирате и съхранявате вещите си на систематичен начин. Има вътрешни отделения за лични предмети, като мобилен телефон, портфейл или ключове.

Особено полезна е възможността за бърз достъп до съхраняваните предмети, благодарение на интелигентното разпределение на джобовете и затварянето с ципове. Това ви позволява да намерите необходимите ви вещи бързо и лесно, без да отваряте цялата раница.

Тактическата раница е удобна за носене благодарение на своите настройваеми презрамки и система за закрепване към гърдите или гърба. Това осигурява стабилност и комфорт дори по време на интензивни движения или спортни активности.

Независимо дали я използвате за ежедневни нужди, пътувания или специфични оперативни задачи, тактическата раница за гърди или гръб ще ви предостави необходимата функционалност, удобство и сигурност, които търсите в един компактен и издръжлив продукт. Тя е идеалното решение за хора, които ценят практичността и готовността за действие във всяка ситуация.

Предлагаме и тактически калъфи за смартфон, може да ги видите ТУК

Тактическа раница за гърди или гръб Caliber

  • Модел: Caliber-FXG
  • Наличност: В наличност
  • 65.00лв.
  • 32.90лв.


Опции


Препоръчани продукти

UV лампа за маникюр Sogeni M5 168W
UV лампа за маникюр SUN Y10 240W
UV лампа за маникюр 5XT Plus 168W
Портативен сешоар за коса
МАША ЗА КОСА ELITE HWS-1325
Сешоар за коса Rosberg, 2000W
Маша за коса Perfect Curl Pro
Маша за коса Salkom 120°C~232°C
Магнитен коректор за гръб
Supplied by WOODY.BG ® 2024