×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тактическата чанта за през рамо е изключително функционален аксесоар, предназначен да осигури удобство, организация и надеждна защита за вашите вещи по време на активни дейности или в ежедневни ситуации. Този тип чанта е популярен сред туристи, планинари, ежедневни носители и хора, които се нуждаят от свободни ръце и бърз достъп до своите предмети.

Една от ключовите характеристики на тактическата чанта за през рамо е нейният удобен дизайн, който позволява носенето й през рамо. Чантата е оборудвана с широка и регулируема презрамка, която позволява да бъде комфортно носена върху рамото или през тялото. Това осигурява свободни ръце и позволява на потребителя да се движи свободно и уверено.

Тактическата чанта за през рамо предлага разнообразие от отделения и джобове които осигуряват организация и удобство при съхранение на различни предмети. Тези отделения позволяват лесно и систематично подреждане на вашия смартфон, ключове, портмоне, фенер, нож и други необходими предмети.

Освен това, тактическата чанта за през рамо предлага възможност за бърз и лесен достъп до съдържанието. Това е особено полезно в ситуации, когато трябва бързо да достигнете до определени предмети или да вземете нещо от чантата.

Тактическите чанти за през рамо са изработени от издръжливи и устойчиви материали, които осигуряват здравина и защита на вещите ви.

Тактическата чанта за през рамо е практичен и стилен аксесоар, който ви позволява да носите необходимите ви вещи с лекота, удобство и защита. Без значение дали сте на открито, на пътешествие или в ежедневни задачи, тази чанта ще ви осигури организация, достъпност и надеждна защита на вашите ценни предмети.

Размери: 30см X 22см X 5см

Има я налична в черен, зелен и в пясъчно кафяв цвят.

Тактическа чанта за през рамо Defender, Черен цвят

  • Модел: Defender-R73
  • Наличност: В наличност
  • 34.90лв.
  • 22.90лв.


Опции


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
Магнитна лента за китка
Електронен шублер

Електронен шублер

12.90лв. 20.00лв.

5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Supplied by WOODY.BG ® 2024