Може да поръчате и на 0876 293 203

Медицинска чанта за оцеляване / за оказване на първа помощ /

Чантата за оказване на първа помощ е жизнено важен аксесоар, предназначен да осигури комплект от необходимите материали и инструменти за незабавно реагиране и предоставяне на първа помощ в случай на неотложна медицинска ситуация. Тази чанта е специално проектирана да бъде компактна, удобна за носене и да съдържа всичко необходимо, за да се справите с неотложни медицински ситуации до пристигането на професионална медицинска помощ.

Дизайнът на чантата е съобразен с неотложната медицинска ситуация, като е изработен от устойчиви и здрави материали, които могат да се справят с тежки условия и износване. Чантата е снабдена с добре организирани отделения и джобове, което позволява лесно намиране и достъп до нужните материали и инструменти в стресови ситуации.

Важно е да се отбележи, че чантата за първа помощ не замества професионална медицинска помощ, но ще предостави необходимите средства и материали, които могат да спасят живота на пострадалия или да осигурят временна стабилизация до пристигането на специализирана помощ. Аксесоар за пътуващи, спортисти, туристи, автомобилисти и всички, които искат да бъдат подготвени за неочаквани медицински ситуации.

В заключение, чантата за първа помощ е незаменим аксесоар, който може да предостави неотложна помощ и спасение в критични ситуации.

Размер: 21см X 15см X11см

Медицинска чанта за оцеляване

  • Модел: Medi-47
  • Наличност: В наличност
  • 35.00лв.
  • 25.00лв.


Опции


Препоръчани продукти

Supplied by WOODY.BG ® 2024