×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Модулният калъф за смартфон и карти е иновативен и удобен аксесоар, предназначен да предложи изключителна функционалност и защита на вашето смарт устройство, като в същото време позволява съхранението на важни карти и документи на едно място.

Размер: 18 см X 4 см X 11 см

Този калъф е изработен от висококачествени материали, които гарантират здравина и издръжливост, като осигуряват добра защита на смартфона ви от удари, надрасквания и прах. Вътрешната страна на калъфа е облечена с мека подплата, която предпазва дисплея и гърба на устройството от нежелани драскотини и белези.

Основната характеристика на този модулен калъф е наличието на различни отделения и вътрешни модули, които могат да се използват за съхранение на различни предмети. Например, вградените слотове за карти и документи ви позволяват да носите своята лична идентификация, кредитни карти, визитки и други важни документи, без да се налага да носите допълнителен портфейл или картач.

Модулният калъф за смартфон и карти е съвместим с различни модели и марки смартфони, предлагайки гъвкавост и универсалност. 

В крайна сметка, модулният калъф за смартфон и карти предлага удобство, защита и организация в едно компактно и стилно решение. Той е перфектният аксесоар за всеки, който иска да има лесен достъп до смартфона си и да съхранява своите карти и документи на едно място, без да компрометира на стила и комфорта.

Предлагаме и тактически мъжки колани, може да ги видите ТУК

Модулен калъф за смартфон и карти

  • Модел: M02
  • Наличност: В наличност
  • 35.00лв.
  • 24.90лв.


Опции


Препоръчани продукти

Кожен калъф за смартфон
UV лампа за маникюр Sogeni M5 168W
UV лампа за маникюр SUN Y10 240W
UV лампа за маникюр 5XT Plus 168W
Портативен сешоар за коса
МАША ЗА КОСА ELITE HWS-1325
Сешоар за коса Rosberg, 2000W
Маша за коса Perfect Curl Pro
Маша за коса Salkom 120°C~232°C
Магнитен коректор за гръб
Supplied by WOODY.BG ® 2024