×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тактическата раница за гърди и гръб е многофункционален продукт, предназначен да отговори на изискванията на хора, които търсят практичност, маневреност и удобство при носене на своите вещи и снаряжение. Тази раница се отличава със своя иновативен дизайн, специално разработен за ежедневно носене или за активни дейности на открито.

Тактическата раница е изработена от висококачествени и здрави материали, които осигуряват издръжливост и устойчивост на външни влияния.

Раницата предлага голямо разнообразие от отделения и джобове, които ви позволяват да организирате и съхранявате вещите си на систематичен начин. Има вътрешни отделения за лични предмети, като мобилен телефон, портфейл или ключове.

Особено полезна е възможността за бърз достъп до съхраняваните предмети, благодарение на интелигентното разпределение на джобовете и затварянето с ципове. Това ви позволява да намерите необходимите ви вещи бързо и лесно, без да отваряте цялата раница.

Тактическата раница е удобна за носене благодарение на своите настройваеми презрамки и система за закрепване към гърдите или гърба. Това осигурява стабилност и комфорт дори по време на интензивни движения или спортни активности.

Независимо дали я използвате за ежедневни нужди, пътувания или специфични оперативни задачи, тактическата раница за гърди или гръб ще ви предостави необходимата функционалност, удобство и сигурност, които търсите в един компактен и издръжлив продукт. Тя е идеалното решение за хора, които ценят практичността и готовността за действие във всяка ситуация.

Предлагаме и тактически калъфи за смартфон, може да ги видите ТУК

Тактическа раница за гърди или гръб Caliber

  • Модел: Caliber Black
  • Наличност: В наличност
  • 65.00лв.
  • 27.90лв.


Опции


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
Електронен шублер

Електронен шублер

12.90лв. 20.00лв.

5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Мощен LED фенер Shustar S-445
Магнитен нивелир

Магнитен нивелир

7.90лв. 12.90лв.

Дамска чанта, Черен цвят
Supplied by WOODY.BG ® 2024