×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203

Спортният компресионен налакътник е специално разработен продукт, предназначен да осигури поддръжка, защита и подобрение на производителността по време на спортни дейности. Този налакътник е изработен от еластични материали с висока степен на компресия, които прилепват плътно към кожата и осигуряват градуиран натиск върху налакътника.

Главната функция на спортния компресионен налакътник е да поддържа и стабилизира мускулатурата и ставите на ръката, особено налакътния ставен комплекс. Той помага за намаляване на движението на ставата, което води до по-малко стрес и травми. Компресията увеличава кръвообращението и доставя повече кислород и хранителни вещества към мускулите, което помага за намаляване на мускулната умора и опоравяне след упражнения.

Спортният компресионен налакътник предлага също така и подобрена поддръжка на сухожилията и съставите на ръката, което е от особена важност при спортове, изискващи повторни движения на ръцете като баскетбол, тенис, волейбол и фитнес. Той помага за предотвратяване на нараняванията и прекомерното напрежение в сухожилията, което може да възникне при интензивни тренировки или спортни състезания.

Спортните компресионни налакътници са леки, дишащи и комфортни за носене. Те се адаптират към формата на ръката и осигуряват свобода на движение без да ограничават спортната производителност.

Спортният компресионен налакътник е идеален за спортисти, рекреационни спортуващи и хора, които изискват оптимална поддръжка и защита на налакътника по време на спортни или физически активности. Независимо дали сте професионален атлет или просто търсите удобство и безопасност при тренировки, спортният компресионен налакътник ще ви помогне да постигнете по-добри резултати и да се предпазите от наранявания.

Спортен компресионен налакътник

  • Модел: JB-7308A
  • Наличност: В наличност
  • 14.90лв.
  • 9.90лв.


Препоръчани продукти

UV лампа за маникюр Sogeni M5 168W
UV лампа за маникюр SUN Y10 240W
UV лампа за маникюр 5XT Plus 168W
Портативен сешоар за коса
МАША ЗА КОСА ELITE HWS-1325
Сешоар за коса Rosberg, 2000W
Маша за коса Perfect Curl Pro
Маша за коса Salkom 120°C~232°C
Магнитен коректор за гръб
Supplied by WOODY.BG ® 2024