×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество
Може да поръчате и на 0876 293 203
Спортната компресионна лента за китка е изключително полезен аксесоар, предназначен да осигури оптимална поддръжка и защита на китката по време на спортни дейности или физически натоварвания. Тази лента е специално проектирана да обхваща китката и да прилепва плътно към нея. Главната функция на спортната компресионна лента за китка е да стабилизира и поддържа китката по време на движение. Спортната компресионна лента за китка предлага също така и допълнителна поддръжка на сухожилията и ставите на китката. Лентата обезпечава оптимална стабилност и поддържа правилната анатомична позиция на китката, което допринася за здравословното функциониране на ставата и предотвратява болезнени състояния.
Спортните компресионни ленти за китка са изработени от еластични и дишащи материали, които предоставят комфорт и свобода на движение. Те са леки, гъвкави и неограничават спортната производителност.
Спортната компресионна лента за китка е идеален аксесоар за спортисти, фитнес ентусиасти и всички, които изискват подкрепа и защита на китката по време на спорт или физическа активност. Тя не само предлага поддръжка и стабилност, но и помага за предотвратяване на наранявания и оптимизиране на производителността.

Спортна компресионна лента за китка

  • Модел: JB-7108A
  • Наличност: В наличност
  • 9.90лв.
  • 6.90лв.


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
Магнитна лента за китка
5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Електронен шублер

Електронен шублер

12.90лв. 20.00лв.

Supplied by WOODY.BG ® 2024