×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество
Може да поръчате и на 0876 293 203
Спортната компресионна лента за китка е изключително полезен аксесоар, предназначен да осигури оптимална поддръжка и защита на китката по време на спортни дейности или физически натоварвания. Тази лента е специално проектирана да обхваща китката и да прилепва плътно към нея. Главната функция на спортната компресионна лента за китка е да стабилизира и поддържа китката по време на движение. Спортната компресионна лента за китка предлага също така и допълнителна поддръжка на сухожилията и ставите на китката. Лентата обезпечава оптимална стабилност и поддържа правилната анатомична позиция на китката, което допринася за здравословното функциониране на ставата и предотвратява болезнени състояния.
Спортните компресионни ленти за китка са изработени от еластични и дишащи материали, които предоставят комфорт и свобода на движение. Те са леки, гъвкави и неограничават спортната производителност.
Спортната компресионна лента за китка е идеален аксесоар за спортисти, фитнес ентусиасти и всички, които изискват подкрепа и защита на китката по време на спорт или физическа активност. Тя не само предлага поддръжка и стабилност, но и помага за предотвратяване на наранявания и оптимизиране на производителността.

Спортна компресионна лента за китка

  • Модел: JB-7108A
  • Наличност: В наличност
  • 9.90лв.
  • 6.90лв.


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Мощен LED фенер Shustar S-445
Магнитен нивелир

Магнитен нивелир

7.90лв. 12.90лв.

Дамска чанта, Черен цвят
Supplied by WOODY.BG ® 2024