×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203

Представяме ви нашата иновативна компресионна наглезенка - перфектното решение за поддръжка и защита на глезена при спорт и физическа активност. Създадена с високи стандарти на качество и функционалност, нашата компресионна наглезенка ще ви помогне да постигнете оптимална производителност и да предотвратите травми и наранявания.

Изработена от специално подбрани материали, нашата компресионна наглезенка осигурява тясно прилепване към глезена, като предлага оптимална поддръжка и стабилност на мускулите и ставите. Това помага за намаляване на риска от изкълчвания, извивания и други спортни наранявания, като същевременно осигурява свобода на движение и комфорт.

Основният принцип на компресионната технология е прилагането на градуиран натиск върху глезена и околностите й. Този натиск подобрява кръвообращението и кислородния обмен в мускулите и ставите, което води до по-добра ефективност на тренировките, по-бързо възстановяване и намалена мускулна умора. Освен това, компресията помага за регулиране на температурата на глезена и контролиране на влагата, осигурявайки ви суха и комфортна среда.

Нашата компресионна наглезенка е подходяща за различни видове спорт и физическа активност, включително бягане, футбол, тенис, баскетбол и други. Независимо дали сте професионален спортист или любител, тя е идеалният аксесоар, който ви осигурява оптимална подкрепа, стабилност и комфорт по време на тренировки и състезания.

Оптимизирайте своята спортна производителност и предпазете себе си от наранявания с нашата компресионна наглезенка. Изберете надеждността и качеството нашите продукти, които са разработени с грижа и внимание към вашите нужди и цели.

Спортна компресионна наглезенка

  • Модел: JB-7408A
  • Наличност: В наличност
  • 13.90лв.
  • 8.90лв.


Препоръчани продукти

UV лампа за маникюр Sogeni M5 168W
UV лампа за маникюр SUN Y10 240W
UV лампа за маникюр 5XT Plus 168W
Портативен сешоар за коса
МАША ЗА КОСА ELITE HWS-1325
Сешоар за коса Rosberg, 2000W
Маша за коса Perfect Curl Pro
Маша за коса Salkom 120°C~232°C
Магнитен коректор за гръб
Supplied by WOODY.BG ® 2024