×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203

Спортният компресионен колан за кръст е изключително полезен аксесоар, предназначен да осигури поддръжка и стабилност на кръста по време на спортни дейности и физически натоварвания. Този колан е изработен от еластични материали с висока степен на компресия, които обвиват и подкрепят областта около кръста.

Главната функция на спортния компресионен колан за кръст е да поддържа и стабилизира горната част на тялото, като предоставя подкрепа на кръста и лумбалната област. Той помага да се намали движението и натоварването на кръста, което може да доведе до болка и наранявания. Компресията, която предоставя коланът, увеличава кръвообращението и доставката на кислород и хранителни вещества до мускулите и ставите в областта, което допринася за по-добро функциониране и по-бързо възстановяване.

Спортният компресионен колан за кръст също така помага да се поддържа правилна позиция на гръбначния стълб и да се намали риска от напрежение и наранявания в областта на кръста. Той предлага подкрепа и стабилност на лумбалните мускули и сухожилия, което е особено важно при спортове, изискващи движение на горната част на тялото като тежка атлетика, фитнес и борба. Компресията помага да се намали риска от прекомерно натоварване и протривания на мускулите.

Спортният компресионен колан за кръст е лек, дишащ и комфортен за носене. Той се адаптира към формата на тялото и не ограничава движението по време на спорт или тренировка. Коланът е регулируем, което позволява персонализирано прилягане и оптимална поддръжка. За допълнителна стабилност е снабден с гъвкави опорни шини. Ефективно стабилизира лумбалната и сакралната област. 

Спортният компресионен колан за кръст е идеален за спортисти, фитнес ентусиасти и всички, които изискват поддръжка и стабилност на кръста по време на спорт или физически тренировки. Той помага за предотвратяване на наранявания и оптимизиране на производителността, като осигурява необходимата подкрепа и стабилност в областта на кръста.
Може да се носи под или над дрехите.

Спортен компресионен колан за кръст

  • Модел: JB-88
  • Наличност: В наличност
  • 50.00лв.
  • 34.90лв.


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
Електронен шублер

Електронен шублер

12.90лв. 20.00лв.

5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Мощен LED фенер Shustar S-445
Магнитен нивелир

Магнитен нивелир

7.90лв. 12.90лв.

Дамска чанта, Черен цвят
Мобилен охладител за врат
Лятна плажна чанта Brown BR-47
Лятна плажна чанта Brown BR-48
Лятна плажна чанта Brown BR-49
Supplied by WOODY.BG ® 2024