×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203

Представяме ви нашия изключителен бинокъл с оптично увеличение 20x50 - перфектният спътник за наблюдение на далечни обекти с изключителна яснота и детайлност.

С оптичното увеличение 20x50 нашият бинокъл ви позволява да видите далечни обекти с изумителна яснота и детайлност. Независимо дали сте пътешественик, природолюбител, спортен фен или просто искате да насладите природата и околната среда, нашият бинокъл е идеалният инструмент за разширяване на вашия хоризонт.

Нашите оптични лещи с висока резолюция и покритие с многократен слой предлагат ярки и остри изображения дори при слабо осветление. Размерът на обектива от 50 мм осигурява висока светлосила и позволява по-голямо количество светлина да проникне в лещите, което е от съществено значение при наблюдение на обекти в слабо осветени условия.

Нашата оптика е снабдена със система за фокусиране, която ви позволява бързо и лесно да настроите бинокъла спрямо вашите нужди и желания. Компактният дизайн на бинокъла го прави удобен за носене навсякъде с вас, без да отнема много пространство във вашата раница или чанта.

Нашият бинокъл се отличава със своя удобен и ергономичен дизайн, който осигурява комфортно и стабилно захващане, докато го използвате при продължителни периоди от време.

Независимо дали използвате бинокъла за природозабавления, птичарство, наблюдение на спортни събития или звездно небе, нашият бинокъл с оптично увеличение 20x50 ще ви открие нови измерения и ще ви запознае с детайли, които преди не сте забелязвали.

Мощен бинокъл с оптично увеличение 20x50

  • Модел: B-20X50
  • Наличност: В наличност
  • 100.00лв.
  • 59.90лв.


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
Електронен шублер

Електронен шублер

12.90лв. 20.00лв.

5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Мощен LED фенер Shustar S-445
Магнитен нивелир

Магнитен нивелир

7.90лв. 12.90лв.

Дамска чанта, Черен цвят
Supplied by WOODY.BG ® 2024