×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Мултифункционалната тактическа чанта за кръст е перфектното съчетание от практичност, издръжливост и универсалност. Тя е създадена с оглед на нуждите на активните и авантюристични хора, които изискват лек и удобен начин да носят със себе си важни предмети и да ги имат лесно достъпни по време на дейности на открито или в стресови ситуации.

Тактическата чанта за кръст е изработена от висококачествени и здрави материали, които осигуряват дълготрайност и издръжливост дори при интензивна употреба. Тя е оборудвана с множество отделения, които предлагат голям капацитет за съхранение и подреждане на различни предмети като мобилни телефони, ключове, документи, писалки, фенерчета и други аксесоари.

Основното предимство на мултифункционалната тактическа чанта за кръст е нейната настройваемост и универсалност. Чрез регулируемата и здрава презрамка, чантата може да се носи удобно и сигурно около кръста, осигурявайки свобода на движение и лесен достъп до необходимите предмети. Има възможност за носене като раменна чанта или през рамо, което я прави още по-гъвкава и функционални.

В заключение, мултифункционалната тактическа чанта за кръст е надежден и неотменен спътник за всеки, който търси практичност, организация и надеждна защита на своите вещи. Независимо дали сте обикновен гражданин, турист, извънреден работник или военнослужещ, тази чанта ще ви помогне да останете организирани, готови за действие и спокойни във всяка ситуация.

Тактическа чанта за кръст, Condor-2347

  • Модел: Condor-2347
  • Наличност: В наличност
  • 39.90лв.
  • 26.90лв.


Опции


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
Електронен шублер

Електронен шублер

12.90лв. 20.00лв.

5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Мощен LED фенер Shustar S-445
Магнитен нивелир

Магнитен нивелир

7.90лв. 12.90лв.

Дамска чанта, Черен цвят

Етикети: Тактическа чанта за кръст, Condor-2347

Supplied by WOODY.BG ® 2024