Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тактическата чанта за през рамо е изключително функционален аксесоар, предназначен да осигури удобство, организация и надеждна защита за вашите вещи по време на активни дейности или в ежедневни ситуации. Този тип чанта е популярен сред туристи, планинари, ежедневни носители и хора, които се нуждаят от свободни ръце и бърз достъп до своите предмети.

Една от ключовите характеристики на тактическата чанта за през рамо е нейният удобен дизайн, който позволява носенето й през рамо. Чантата е оборудвана с широк и регулируем презрамка, която позволява да бъде комфортно носена върху рамото или през тялото. Това осигурява свободни ръце и позволява на потребителя да се движи свободно и уверено.

Тактическата чанта за през рамо предлага разнообразие от отделения и джобове които осигуряват организация и удобство при съхранение на различни предмети. Тези отделения позволяват лесно и систематично подреждане на вашия смартфон, ключове, портмоне, фенер, нож и други необходими предмети.

Освен това, тактическата чанта за през рамо предлага възможност за бърз и лесен достъп до съдържанието. Това е особено полезно в ситуации, когато трябва бързо да достигнете до определени предмети или да вземете нещо от чантата.

Тактическите чанти за през рамо са изработени от издръжливи и устойчиви материали, които осигуряват здравина и защита на вещите ви.

Тактическата чанта за през рамо е практичен и стилен аксесоар, който ви позволява да носите необходимите ви вещи с лекота, удобство и защита. Без значение дали сте на открито, на пътешествие или в ежедневни задачи, тази чанта ще ви осигури организация, достъпност и надеждна защита на вашите ценни предмети.

Размери: 30см X 22см X 5см

Има я налична в черен и в пясъчно кафяв цвят.

Тактическа чанта за през рамо Defender, Зелен цвят

  • Модел: Defender-R74
  • Наличност: В наличност
  • 34.90лв.
  • 24.90лв.


Препоръчани продукти

Тактически колан Legion с метална катарама

Тактически колан Legion с метална катарама

Може да поръчате и на 0876 293 203Тактическият колан Legion с дължина 130 см и метална катарама е на..

22.90лв. 29.90лв.

Модулен калъф за смартфон и карти

Модулен калъф за смартфон и карти

Може да поръчате и на 0876 293 203 Модулният калъф за смартфон и карти е иновативен и удобен ак..

24.90лв. 35.00лв.

Електрошок с вграден фенер и 120 db сирена

Електрошок с вграден фенер и 120 db сирена

Може да поръчате и на 0876 293 203Устройство с 3 функции: електрошок, фенер, звукова аларма.Мощната ..

60.00лв.

Supplied by WOODY.BG ® 2023