×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тактическата чанта за през рамо е изключително функционален аксесоар, предназначен да осигури удобство, организация и надеждна защита за вашите вещи по време на активни дейности или в ежедневни ситуации. Този тип чанта е популярен сред туристи, планинари, ежедневни носители и хора, които се нуждаят от свободни ръце и бърз достъп до своите предмети.

Една от ключовите характеристики на тактическата чанта за през рамо е нейният удобен дизайн, който позволява носенето й през рамо. Чантата е оборудвана с широк и регулируем презрамка, която позволява да бъде комфортно носена върху рамото или през тялото. Това осигурява свободни ръце и позволява на потребителя да се движи свободно и уверено.

Тактическата чанта за през рамо предлага разнообразие от отделения и джобове които осигуряват организация и удобство при съхранение на различни предмети. Тези отделения позволяват лесно и систематично подреждане на вашия смартфон, ключове, портмоне, фенер, нож и други необходими предмети.

Освен това, тактическата чанта за през рамо предлага възможност за бърз и лесен достъп до съдържанието. Това е особено полезно в ситуации, когато трябва бързо да достигнете до определени предмети или да вземете нещо от чантата.

Тактическите чанти за през рамо са изработени от издръжливи и устойчиви материали, които осигуряват здравина и защита на вещите ви.

Тактическата чанта за през рамо е практичен и стилен аксесоар, който ви позволява да носите необходимите ви вещи с лекота, удобство и защита. Без значение дали сте на открито, на пътешествие или в ежедневни задачи, тази чанта ще ви осигури организация, достъпност и надеждна защита на вашите ценни предмети.

Размери: 30см X 22см X 5см

Има я налична в черен и в пясъчно кафяв цвят.

Тактическа чанта за през рамо Defender

  • Модел: Defender-R75
  • Наличност: В наличност
  • 34.90лв.
  • 22.90лв.


Препоръчани продукти

Supplied by WOODY.BG ® 2024