×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тази чанта за гърди или гръб е стилна и практична, създадена с цел да предложи удобство, функционалност и елегантност на своите потребители. Тя е изработена от висококачествена кожа, което й придава изключителна издръжливост, устойчивост и дълъг живот. Чантата е проектирана така, че да може да се носи както на гърдите, така и на гърба на своя собственик. Това я прави изключително универсална и функционална, подходяща за различни ситуации. Разполага със солиден и удобен презрамен ремък, който може да бъде настроен според предпочитанията на носителя. Това позволява да се регулира дължината и да се носи по начин, който е най-удобен за вас.

Вътрешността на чантата е просторна и предлага достатъчно място за съхранение на всички вашите необходими вещи. Тя разполага с различни отделения, джобове и прегради, които ви позволяват да организирате вещите си по удобен начин. Независимо дали носите, таблет, документи, книги, портфейл или други лични предмети, чантата ви осигурява подходящо пространство и безопасност за тях.

Кожената чанта за гърди или гръб е проектирана с внимание към детайлите и е предназначена да бъде модерна и елегантна. Безспорно, това е аксесоар, който не само предлага практичност и удобство, но и добавя нотка на класа и стил към вашия облик.

Необходимостта от функционалност, комфорт и стил се срещат в нея. Свързвайки качествени материали, удобство и елегантен дизайн.

Кожена чанта за гърди или гръб

  • Модел: BG-1473
  • Наличност: В наличност
  • 44.90лв.
  • 28.90лв.


Препоръчани продукти

UV лампа за маникюр Sogeni M5 168W
UV лампа за маникюр SUN Y10 240W
UV лампа за маникюр 5XT Plus 168W
Портативен сешоар за коса
МАША ЗА КОСА ELITE HWS-1325
Сешоар за коса Rosberg, 2000W
Маша за коса Perfect Curl Pro
Маша за коса Salkom 120°C~232°C
Магнитен коректор за гръб
Supplied by WOODY.BG ® 2024