×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Добре дошли в света на стилната практичност с нашата многофункционална мъжка чанта за през рамо! Независимо дали сте в градския лабиринт, на бизнес среща или екскурзия, нашият продукт ще се погрижи за всички вашите нужди.

Ергономичен дизайн: Нашата чанта е създадена с особено внимание към детайлите. Удобната и регулируема презрамка позволява лесно носене през рамо и осигурява комфорт дори след продължителна употреба.

За бизнес и ежедневие: Стилният външен вид и изисканият цвят на чантата позволяват да се носи както със сако и краватка на офиса, така и с неформален аутфит за разходка през уикенда. Организирайте своите лични и професионални аксесоари с лекота благодарение на множеството функционални джобове и разделения.

Безопасност на пътуване: Предпазвайте своите ценности със специалния джоб с цип на гърба на чантата, който е напълно скрит и недостъпен за хора извън вас. Пътувайте с увереност и спокойствие, знаейки че вашият телефон, портфейл и лични документи са добре защитени.

Стилен и практичен подарък: Ако търсите подарък за специален мъж в живота си, тази чанта е перфектният избор. Комбинацията от изящен дизайн и функционалност ще направи вашия подарък не само полезен, но и модерен аксесоар.

Не правете компромис с качеството и стила на аксесоарите си! Оптимизирайте своя стил и организация с нашата многофункционална мъжка чанта за през рамо. Заложете на удобство, изисканост и практичност в едно. Поръчайте сега и открийте удоволствието от стилната функционалност!

Размер: 25см X 21см X 10см

Мъжка чанта за през рамо, Черен цвят

  • Модел: MN-47 Black
  • Наличност: В наличност
  • 35.00лв.
  • 19.80лв.


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Мощен LED фенер Shustar S-445
Магнитен нивелир

Магнитен нивелир

7.90лв. 12.90лв.

Supplied by WOODY.BG ® 2024