×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203

Тактическата чанта за бедро е стилна и функционална допълнителна част към военни или туристически облекла, предназначена да осигури удобство и ефективност при носенето и съхранението на различни предмети по време на активни дейности на открито. Този тип чанти е чест избор сред любители на приключения, туристи, тактически ентусиасти, охранители на реда и военни, които се нуждаят от бърз и лесен достъп до необходимите им вещи по време на движение.

Изработена от здрав и устойчив материал с висока плътност, който гарантира че чантата може да се справи с интензивна употреба и условия на открито.

Разполага с множество джобове и отделения, които позволяват организирано съхранение на различни предмети, като ключове, компас, мобилен телефон, писалка, фенерче и други тактически или лични принадлежности.

Системи за закрепване: Проектирани с велкро, катарами и клипсове за бързо и сигурно закрепване към бедрото, кръста или коляното. Това осигурява стабилност и предотвратява преместването на чантата по време на движение.

Регулируеми презрамки: Разполага с регулируеми презрамки, които позволяват на потребителя да настрои дължината им според своите предпочитания и размер на тялото.

Тактическата чанта за бедро е многофункционална и универсална за всякакъв тип активности, като туризъм, риболов, хайкинг, лагеруване, тактически операции или ежедневна употреба. Нейния дизайн и функционалност я правят незаменим за всички, които се нуждаят от практичен и организиран начин за носене на своите неща при приключенията си на открито.

Предлагаме и тактически калъфи за смартфон, може да ги видите ТУК

Тактическа чанта за бедро Squad, Функционална

  • Модел: Squad RS
  • Наличност: В наличност
  • 40.00лв.
  • 26.90лв.


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
Магнитна лента за китка
Електронен шублер

Електронен шублер

12.90лв. 20.00лв.

5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Supplied by WOODY.BG ® 2024