×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тактическата чанта с колан и модул за бутилка вода е изключително полезен аксесоар, предназначен да осигури удобство, практичност и функционалност при носенето на необходимите вещи и хидратация по време на активни дейности. Тази чанта е специално проектирана за хора, които се занимават с туризъм, планинински спортове, къмпинг, боен спорт или ежедневни задачи, които изискват свободни ръце и лесен достъп до важни предмети.

Една от ключовите характеристики на тази тактическа чанта е нейният дизайн, който осигурява стабилност и сигурност по време на движение. Това позволява на потребителя да има свободни ръце и да се движи свободно, докато чантата е удобно и сигурно прикрепена към тялото.

Освен функцията на чанта, този аксесоар също предлага модул за бутилка вода. Той е интегриран в чантата и предоставя лесен и бърз достъп до хидратация. Модулът е държи бутилката стабилно и безопасно. Това е особено полезно при дълги пешеходни или спортни активности, когато е важно да се поддържа нивото на хидратация на организма в оптимални граници.

Тактическата чанта с колан и модул за бутилка вода също предлага разнообразие от отделения и джобове които осигуряват организация и удобство при съхранение на различни предмети като мобилен телефон, ключове, компас, нож и други. Тези отделения помагат да се поддържа ред и лесен достъп до важните предмети по време на активностите.

Не на последно място, тактическата чанта с колан и модул за бутилка вода е изработена от издръжливи материали, които осигуряват здравина и устойчивост на външни влияния като надрасквания и удари. Това позволява на чантата да издържи на тежки условия и да защити съдържанието й от вредни въздействия.

Тактическата чанта с колан и модул за бутилка вода е незаменим аксесоар за всички, които изискват свобода на движение, удобство и хидратация по време на своите активности. Съчетавайки функционалност, удобство и здравина, тази чанта е идеален партньор за пътешествия, спорт и ежедневни задачи.

Размер: 19см X 13см X 5см

Тактическа чанта с колан ALPINE, Черен

  • Модел: Alpine Black
  • Наличност: В наличност
  • 35.00лв.
  • 24.90лв.


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
Магнитна лента за китка
Електронен шублер

Електронен шублер

12.90лв. 20.00лв.

5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Supplied by WOODY.BG ® 2024