×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Тактическата чанта с колан и модул за бутилка вода е изключително полезен аксесоар, предназначен да осигури удобство, практичност и функционалност при носенето на необходимите вещи и хидратация по време на активни дейности. Тази чанта е специално проектирана за хора, които се занимават с туризъм, планинински спортове, къмпинг, боен спорт или ежедневни задачи, които изискват свободни ръце и лесен достъп до важни предмети.

Една от ключовите характеристики на тази тактическа чанта е нейният дизайн, който осигурява стабилност и сигурност по време на движение. Това позволява на потребителя да има свободни ръце и да се движи свободно, докато чантата е удобно и сигурно прикрепена към тялото.

Освен функцията на чанта, този аксесоар също предлага модул за бутилка вода. Той е интегриран в чантата и предоставя лесен и бърз достъп до хидратация. Модулът е държи бутилката стабилно и безопасно. Това е особено полезно при дълги пешеходни или спортни активности, когато е важно да се поддържа нивото на хидратация на организма в оптимални граници.

Тактическата чанта с колан и модул за бутилка вода също предлага разнообразие от отделения и джобове които осигуряват организация и удобство при съхранение на различни предмети като мобилен телефон, ключове, компас, нож и други. Тези отделения помагат да се поддържа ред и лесен достъп до важните предмети по време на активностите.

Не на последно място, тактическата чанта с колан и модул за бутилка вода е изработена от издръжливи материали, които осигуряват здравина и устойчивост на външни влияния като надрасквания и удари. Това позволява на чантата да издържи на тежки условия и да защити съдържанието й от вредни въздействия.

Тактическата чанта с колан и модул за бутилка вода е незаменим аксесоар за всички, които изискват свобода на движение, удобство и хидратация по време на своите активности. Съчетавайки функционалност, удобство и здравина, тази чанта е идеален партньор за пътешествия, спорт и ежедневни задачи.

Размер: 19см X 13см X 5см

Тактическа чанта с колан ALPINE, Черен

  • Модел: Alpine Black
  • Наличност: В наличност
  • 35.00лв.
  • 24.90лв.


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Мощен LED фенер Shustar S-445
Магнитен нивелир

Магнитен нивелир

7.90лв. 12.90лв.

Дамска чанта, Черен цвят
Supplied by WOODY.BG ® 2024