×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Представяме ви нашия мултифункционален калъф за смартфон - съвършеният спътник за вашия активен и организиран живот.

Носете вашия смартфон със сигурност и комфорт, където и да отидете! Този универсален калъф може да се закачи вертикално или хоризонтално на всеки колан. Бъдете готови за приключенията, докато сте винаги свързани.

Размери: 16.5см Х 9см Х 2.5см

Сигурно захващане: Освен стилен, калъфът е и изключително удароустойчив. Вече няма нужда да се притеснявате за случайни падания - вашият смартфон е защитен и готов за действие. Разполага с удобен карабинер, който ви позволява да го прикрепите здраво към раницата си, колана или друга дреха, където и да се отправите.

Сигурно и удобно затваряне: Капакът на калъфа се затваря бързо и лесно с велкро, предпазвайки устройството ви от нежелани случайности. Вашето смартфон устройство е в безопасни ръце, готов да ви помогне във всеки момент.

Освен за сигурност, калъфът предлага и отделение за кредитни карти. Така можете да носите най-важните си карти и документи заедно с телефона си. Разполага и със специално отделение за химикалка. Никога не сте били по-добре организирани, докато се наслаждавате на всички възможности на вашия телефон.

Не оставяйте нищо на случайността, когато става въпрос за вашия смартфон. Изберете мултифункционалния калъф, който предлага надеждна защита, организация и стил. Поръчайте го днес и се подгответе да се насладите на всичко, което вашият ден може да предложи!

Мултифункционален калъф за смартфон

  • Модел: ML-120
  • Наличност: В наличност
  • 20.00лв.
  • 12.90лв.


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Мощен LED фенер Shustar S-445
Магнитен нивелир

Магнитен нивелир

7.90лв. 12.90лв.

Дамска чанта, Черен цвят
Supplied by WOODY.BG ® 2024