×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Представяме ви нашия мултифункционален калъф за смартфон - съвършеният спътник за вашия активен и организиран живот.

Носете вашия смартфон със сигурност и комфорт, където и да отидете! Този универсален калъф може да се закачи вертикално или хоризонтално на всеки колан. Бъдете готови за приключенията, докато сте винаги свързани.

Размери: 16.5см Х 9см Х 2.5см

Сигурно захващане: Освен стилен, калъфът е и изключително удароустойчив. Вече няма нужда да се притеснявате за случайни падания - вашият смартфон е защитен и готов за действие. Разполага с удобен карабинер, който ви позволява да го прикрепите здраво към раницата си, колана или друга дреха, където и да се отправите.

Сигурно и удобно затваряне: Капакът на калъфа се затваря бързо и лесно с велкро, предпазвайки устройството ви от нежелани случайности. Вашето смартфон устройство е в безопасни ръце, готов да ви помогне във всеки момент.

Освен за сигурност, калъфът предлага и отделение за кредитни карти. Така можете да носите най-важните си карти и документи заедно с телефона си. Разполага и със специално отделение за химикалка. Никога не сте били по-добре организирани, докато се наслаждавате на всички възможности на вашия телефон.

Не оставяйте нищо на случайността, когато става въпрос за вашия смартфон. Изберете мултифункционалния калъф, който предлага надеждна защита, организация и стил. Поръчайте го днес и се подгответе да се насладите на всичко, което вашият ден може да предложи!

Мултифункционален калъф за смартфон

  • Модел: ML-120
  • Наличност: В наличност
  • 20.00лв.
  • 12.90лв.


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
Магнитна лента за китка
Електронен шублер

Електронен шублер

12.90лв. 20.00лв.

5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Supplied by WOODY.BG ® 2024