×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Модулният калъф за смартфон и карти е иновативен и удобен аксесоар, предназначен да предложи изключителна функционалност и защита на вашето смарт устройство, като в същото време позволява съхранението на важни карти и документи на едно място.

Размер: 18 см X 4 см X 11 см

Този калъф е изработен от висококачествени материали, които гарантират здравина и издръжливост, като осигуряват добра защита на смартфона ви от удари, надрасквания и прах. Вътрешната страна на калъфа е облечена с мека подплата, която предпазва дисплея и гърба на устройството от нежелани драскотини и белези.

Основната характеристика на този модулен калъф е наличието на различни отделения и вътрешни модули, които могат да се използват за съхранение на различни предмети. Например, вградените слотове за карти и документи ви позволяват да носите своята лична идентификация, кредитни карти, визитки и други важни документи, без да се налага да носите допълнителен портфейл или картач.

Модулният калъф за смартфон и карти е съвместим с различни модели и марки смартфони, предлагайки гъвкавост и универсалност. 

В крайна сметка, модулният калъф за смартфон и карти предлага удобство, защита и организация в едно компактно и стилно решение. Той е перфектният аксесоар за всеки, който иска да има лесен достъп до смартфона си и да съхранява своите карти и документи на едно място, без да компрометира на стила и комфорта.

Предлагаме и тактически мъжки колани, може да ги видите ТУК

Модулен калъф за смартфон и карти, Черен цвят

  • Модел: Modular RX - Black
  • Наличност: В наличност
  • 35.00лв.
  • 19.90лв.


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Мощен LED фенер Shustar S-445
Магнитен нивелир

Магнитен нивелир

7.90лв. 12.90лв.

Дамска чанта, Черен цвят
Supplied by WOODY.BG ® 2024