×
Преглед и тест • Наложен платеж
Доставка за 24 часа • 
Гаранция за качество

Може да поръчате и на 0876 293 203 

Модулният калъф за смартфон и карти е иновативен и удобен аксесоар, предназначен да предложи изключителна функционалност и защита на вашето смарт устройство, като в същото време позволява съхранението на важни карти и документи на едно място.

Размер: 18 см X 4 см X 11 см

Този калъф е изработен от висококачествени материали, които гарантират здравина и издръжливост, като осигуряват добра защита на смартфона ви от удари, надрасквания и прах. Вътрешната страна на калъфа е облечена с мека подплата, която предпазва дисплея и гърба на устройството от нежелани драскотини и белези.

Основната характеристика на този модулен калъф е наличието на различни отделения и вътрешни модули, които могат да се използват за съхранение на различни предмети. Например, вградените слотове за карти и документи ви позволяват да носите своята лична идентификация, кредитни карти, визитки и други важни документи, без да се налага да носите допълнителен портфейл или картач.

Модулният калъф за смартфон и карти е съвместим с различни модели и марки смартфони, предлагайки гъвкавост и универсалност. 

В крайна сметка, модулният калъф за смартфон и карти предлага удобство, защита и организация в едно компактно и стилно решение. Той е перфектният аксесоар за всеки, който иска да има лесен достъп до смартфона си и да съхранява своите карти и документи на едно място, без да компрометира на стила и комфорта.

Предлагаме и тактически мъжки колани, може да ги видите ТУК

Модулен калъф за смартфон и карти, Черен цвят

  • Модел: Modular RX - Black
  • Наличност: В наличност
  • 35.00лв.
  • 19.90лв.


Препоръчани продукти

HD 4K Дрон с две камери
Магнитна лента за китка
Електронен шублер

Електронен шублер

12.90лв. 20.00лв.

5G Smart 4K Android кино проектор
Иновативен дрон HD 4K Dual Camera
Престилка за бръснене
Фитнес ръкавици за спорт
Supplied by WOODY.BG ® 2024