Може да поръчате и на 0876 293 203
Открийте стил и удобство в един комплект, предназначен специално за съвременния мъж. Нашето предложение, съчетаващо мъжка чанта, портфейл и колан, въвежда в света на елегантната практичност.
Мъжка чанта: (Размери: 20см X 17см.)
Отразете своя стил с тази изтънчена чанта, изработена с внимание към детайлите. С елегантен дизайн и функционални джобове, чантата е идеална за вашите ежедневни нужди и придава завършен вид на всеки тоалет.
Мъжки портфейл: (Размери: 11.5см X 10см.)
Дръжте своите пари и карти с утвърден стил в този портфейл. С неговата компактност и организация, портфейлът е практично допълнение към вашия ежедневен ред. Изберете удоволствието от безпроблемно и стилно съхранение на вашите финанси.
Мъжки колан: (Размери: 130см X 3.8см.)
С включения мъжки колан завършете вашия облик с изисканост. Изработен от висококачествена материя, този колан не само подчертава вашата стилна визия, но също така осигурява надеждна поддръжка.
Този 3 в 1 комплект не само предлага функционалност, но и излъчва вашия индивидуален стил. Съчетайте удобство и класа в един комплект, който ще направи впечатление навсякъде, където отидете. Специално създаден, за да отрази силата и стилът ви - този комплект е изборът за модерния мъж, който цени качеството и елегантността във всяко едно действие.

Комплект чанта, колан и портфейл

  • Модел: Promo24
  • Наличност: В наличност
  • 95.00лв.
  • 69.90лв.


Препоръчани продукти

Supplied by WOODY.BG ® 2024